Raluka, primele imagini din vacanța de vis. Ce destinație uimitoare a ales vedeta

25 08. 2024, 14:45

Raluka se află într-o destinație de vis din Europa. Iată primele imagini postate de vedetă!

Raluka a optat pentru o destinație de vacanță spectaculoasă din Europa! Tot mai multe vedete renunță la locațiile exotice în favoarea unor țări europene. Printre acestea se numără și Raluka, care a plecat într-o vacanță de vis. 

Raluka, vacanță de vis în Toscana 

Fotografiile pe care le-a postat pe rețelele de socializare sunt uimitoare. Artista a fost fascinată de Toscana și a împărtășit cu fanii fiecare colț de paradis pe care l-a descoperit. În acest an, Toscana a atras numeroși turiști, devenind una dintre cele mai râvnite destinații din Europa. 

Dacă în trecut erau preferate destinațiile exotice, acum trendul s-a schimbat. Tot mai multe vedete descoperă locuri minunate în Europa. 

Toscana a devenit o destinație extrem de populară printre vedetele din România. Dani și Gabriela Oțil, însoțiți de nașii lor, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, au ales să își petreacă vacanța în acest loc minunat din Italia. 

Totodată, Adela Popescu și Radu Vâlcan au optat pentru aceeași destinație pentru vacanța lor de vară, unde s-au bucurat de momente de neuitat și de experiențe de vis în Toscana. 

Motivul pentru care Raluka preferă bărbații mai în vârstă 

În urmă cu ceva timp, Raluka a dezvăluit că nu rezonează cu bărbații tineri și că cei mai în vârstă o înțeleg mai bine. Artista a menționat că dintotdeauna a preferat partenerii cu mai multă experiență de viață decât ea. 

„Nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbații mai tineri-n.r.). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă, întotdeauna am tins către cei care mai în vârstă cu mult decât mine. Reușim să ne înțelegem altfel, cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine. Nu e ușor cu mine, credeți-mă. 20 de ani e cea mai mare diferență (pe care a avut-o într-o relație-n.r.) și funcționează în continuare”, a recunoscut Raluka la matinalul „What the Fun cu Drăcea, Ralu și Bogdan” de la Pro FM

 

Sursă foto: social media